Sunday, May 30, 2010

perkara hebat berlaku dalam 2-3 minggu ini

banyaknya perkara-perkara hebat yg berlaku dlm 2-3 minggu yg lepas tp tidak di-updated kan. rasa nyesal pun ada. siries, masa sgt jeles.


15 Mei 2010 - ke Pitas

22-23 Mei 2010 - ke Kundasang / Ranau

and this week,

.KualaLumpur.

pixies will be uploaded later :x

Tuesday, May 25, 2010

NOTA UNTUK KAU II

aku dah jumpa benda yang aku nak tgk selama ni. GAMBAR KAHWIN KAU.

Silver - itu warna fav kau ke rupanya? ouh. sory, aku tak tahu pun itu warna pilihan time bersanding kau.

dan maaf, aku tak doa yg terbaik utk kau pun.

Friday, May 14, 2010

NOTA UNTUK KAU I

akhirnya Tuhan makbulkan permintaan doa aku..

alhamdulillah..maka aku tahu selama ini instinct aku tidak pernah silap terhadap kau. aku ingat aku yg bersalah, ego dan menjadi punca keretakan kita, tp kau la rupanya si duri dalam daging!

KAU RASA, SAMPAI BERAPA TAHUN KAU DAPAT "BERTAHAN" TANPA RESTU AKU?

Thursday, May 13, 2010

arrgghh..jelesnya aku!

Mady pesan: jgn ingkar takdir Tuhan. aku tahu.
cuma aku tidak dapat tolong diri aku untuk berhenti merasa begitu.

*istighfar..

aku tahu, masa aku akan tiba juga.



there's a dream that i've been chasing
want so badly for it to be reality

Wednesday, May 12, 2010

Aku diraihkan!




yey! bersama dengan gelfrens ku yang tersayang..kalau aku tahu dorang mau belanja aku, mesti aku ode yang mahal2! hahahaha

korum kurang sebenarnya... Pijut, Daia dan kazen-ku Ernie.. T___T

how we wished they were there with us! really miss those girls..

okey, snap2 taim! love it! ^_^Y


Ell. Yam. Er. Zai.

.Zai.

.Er.


.Yam.

.Ell.

AND,

BIRTHDAY GIRL ~~


Thanks girls.... love u guys!

Monday, May 10, 2010

Happy Birthday, Kizzy~

it's a Monday, May on 10, 2010 Happy Birthday, Kizzy. You're so loveable. :x


video

Sunday, May 9, 2010

aku nak iPhone !

this stuff is my wish list since long ago.

apasal susah sgt nak dapat neh? T_T


nak ni jugak!!


*tomorrow is my birthday! yey!*

Final Paper

for this short semester. exam akan bermula jam 9 pagi ni dan aku tak tahu kenapa aku boleh 'tertidur' which is mean aku tak buka buku since petang semalam sebab aku ke 1borneo - PC FAIR!

helpless nya aku ni. dem.

aku cuma berharap taitel fev aku kuar:



*wanita ini sangat hebat dalam memperjuangkan nasib rakyat Myanmar


atau pun taitel nih:


VS


di mana kumpulan Baju Merah 'mungkin' meng-konker 80% dr seluruh tanah wilayah Thailand

indikator: Baju Merah: pro Thaksin
Baju Kuning: pro Abhisit Vejjajiva

*sejarah politik Thailand sangat hebat


okey, azan Subuh dah berkumandang. aku perlu bersiap. doakan aku. tengs.
(9/5/2010, tepat jam 04:53) det & jam posted blog tak betul, jd aku mention ni :D

Thursday, May 6, 2010

demmit, adakah aku rindu dia?

otw balik dr opis td, dgr radio 89.9fm since sdh boring dgn 87.7fm. tetiba lagu nelly ft. kelly rowland on air:


"no matter what i do, all i think about is you. even when i'm with my boo, boy u knw i'm crazy over you.."


i'm not sure why i should feel this way, but i'm certainly sure - he didn't thinking of me after all.

tapi enda apa baitu. it'll heal, slowly.

Wednesday, May 5, 2010

hantar adik ke PLKN

ahad lepas, aku hantar adik bongsu ke kem PLKN di kg abai, kota belud. mmg jauh, dan sgt panas. sepanjang perjalanan, dem mengantuk gilak..tgk sebelah menyebelah, smua org tdur dgn dengkuran² spesel. bikin panas.

redah jakla.

sampai sana.. aku dan adik² bizi bergambar LOL

Kizzy: yg bertudung polka kalerful dot =)



sebelum berangkat pulang..



ini tidak ada kena mengena..aku cuma suka kasut ni. >__< kiut.

Tuesday, May 4, 2010

desire

outing with talented & superb photogs is my wish & seem it comes to be true.

soon. insya-Allah.


one of my fav pic~
*which shot by Norman*