Thursday, September 2, 2010

Macamana nak delete follower yang ****?

siyes, buat aku muntah! aku lagi pusing memikirin adanya follower yang berunsurkan "se*s?"
puas sudah klik sana, klik sini mau delete follower yang *yaks!* eeeee.. =.='

mau tahu? tuuuuu...sila lihat box FOLLOWER i sebelah kanan ni bawah. aku listkan:

1. FREE EX-GF SEXY PHOTO
2. JESSICA
3. CRYSTAL
4. MAFIA WARS MANIAC
5. LISA MILLERS ( yang dalam movie Prison Break tu ka? yaks, no!)
6.JULIA HOFFMANN

panas mata i tgk pic dorang walaupun kecik! huh!

okey..okey jangan tensyen², ni video untuk santapan perut. sediakan mulut dan suara untuk gelak gila² babas! hahahaha

http://amazingnara.com/video-sumpah-kelakar-buruk-perangai-cikgu-dia-nie

6 comments:

  1. Aku tu ari chat box yg kena hentam spam gitu. Kin panas. Tp tula, aku pun xtau mcmna mau delete follower tu.

    ReplyDelete
  2. cuba pegi dashboard... klik "## followers" (sebelah kanan blog title). klik mana-mana follower yang $%^&*... pastu klik "block this user"

    ReplyDelete
  3. babe~ syukur dapat delete sdh follower tu.thanks to Mr ADN!

    ReplyDelete
  4. Mr Adn~thanks ya.. tips kamu sgt berkesan!

    ReplyDelete
  5. yg tu fllower yg visible senang la.
    yg stalker tu yg xbest.

    ReplyDelete