Saturday, February 5, 2011

aku bakal menerima CINCIN EMAS MAC INI!

hati siapa yang tidak gembira bila dapat tahu dirinya akan mendapat cincin emas?? perempuan mana kah yang tidak bersyukur? mungkin perempuan yang cuma suka cincin emas putih? atau yang langsung tidak meminati emas? aku tidak percaya! cincin emas baitu! *boleh gadai bila teda duit!* har har har (main2 sija ba)


marilah, aku mahu berkongsi kegembiraan aku bersama kamu semua ni.. dengan famili aku sudah, 29/1/2011 lepas lagi.. ngeheeeee~~

hmmmm....

apakah yang terjadi pada 29 haribulan lepas? aku di lamar ka? atau aku ditunangkan ka? atau ada rombongan meminang ka?

oh no no no no...


tekaan tu mmg betul. betul silap! hahahaha

sebenarnya..adik aku dirisik pada 29hb ari tu. hahaha saspen ke? kekekekekek

venue di rumah kakak aku di Tuaran.. sebab rumah di kampung kan belum siap..apapun, alhamdulillah hari tu semuanya berjalan lancar.walaupun masa tu aku lambat mandi sebab tgk cd Ngangkung ..hehe sempat lagi tu. everything was went well, tiada siapa yang cedera, semua okey sija.. dan kenduri nikah akan berlangsung pada Mac 2011, dan makan belanja pada Jun 2011. kenapa mcm tu, hanya bakal pengantin saja yang mengetahuinya. kami ikut sija ni.. follow the leader org melayu bilang.
so oviesli aku dapat cincin amas sebab adik i kahwin duluan dari i.. apa tu kana panggil? yess, u korek! langkah bendul! theeeheheee

okey! walauapapun momen2 yang berlalu, paling penting adalah pasti gambar! hehe jomlah layan~~



sesi berkenalan =)


antara saudara terdekat bakal adik ipar i yang datang =)


eh....aku ka tu? mithali rupanya aku ni ya.. kah10


siyesss......mee goreng yang digoreng my mami saaaaangaat nyummie!


*tajuk gambar: AKU BUKAN PENGACAU DAUN


~ inilah Manja..adik aku yg akan berkahwin.. :) semoga semuanya selamat..amin..

with my Mami yang gojes xoxo


aku yang tgh mengira haribulan....bila turn aku pulak? hehehee

14 comments:

  1. congrats... semoga semua berjalan lancar...

    p/s: alahai,brp spot masih available pren? just joking pren... hehehe...

    ReplyDelete
  2. wahaha.tahniah utk adik tu..

    ReplyDelete
  3. tahniah...wah bestnya!! dpt semua serba dua tu kan?

    ReplyDelete
  4. kak saya kwn c manja ba hihi
    diam2 ba c kwn tu mo menamatkan zaman bujang sda. jadi itu mac ada buat kenduri2 juga ka, atau june baru la? byk ba tanya kan padahal bleh ja d tanya c manja haha

    ReplyDelete
  5. kau sengaja bahhh...biar adik langkah bendul.

    ReplyDelete
  6. man~ hehe single but not avalaible ba kunuk. haha

    nub~ okey, akan disampaikan.. insya Allah ;)

    aima~ erhmm....rasanya nda. cincin sija..sob3

    ReplyDelete
  7. ilyannur~ hehe nda apa. bulan 3 ni nikah jak. mkan belanja bulan 6. dtg la ya ;)

    cuz~ hehehe ..tengkiu2;)

    sist belle~ hahaha bukan sengaja, tp mmg plan sdh. hahaha

    ReplyDelete
  8. wah. tahniah tahniah kak manja bilang. semoga berbahagia. ;)

    ReplyDelete
  9. ato kad.. nk makan nasi minyok! haha~

    ReplyDelete
  10. tahniah la kijih... turn kita bila kan?? hek hek hek

    ReplyDelete
  11. http://ayunietahir.blogspot.com/

    kak, muka kakak sama mcm blog atas ni..cantik! hihi

    ReplyDelete
  12. along aqilah~ insya Allah..akan disampaikan. nti makan belanja bulan 6 dtg la ya =)

    takiya-kun~ hehe jemput datang ;)

    ReplyDelete
  13. daia~ hehe next year kali ;p

    ilyannur~ wahaaa yaka... i'll check. thanks dear ^_^

    ReplyDelete