Friday, September 27, 2013

draf perjalanan ke JB-Singapore!

Adoi lamanya nda berblog, seriously nda tau mau cerita apa. Ya ba sebenarnya mau juga aku share cerita pasal baby Icha yang semakin membesar dan memboolat dan meninggi dan "me-nakal" (ada perkataan tu ka dalam DBP?) tapi macam rasa nda sempat ja mau menaip.

Sibuk la sangat. *mata ke atas* LOL.

Dan tiba-tiba aku muncul di blog dengan cerita mau berjalan ni. Ke Singapura pula tu. Haha.

Ye. Singapura. Ehem.

Macam-macam dalam otak aku sekarang ni mau buat draf perjalanan ke JB-Singapura ni. Bingung2 lalat. Tiket dan hotel setel sudah, sebab aku rasa itu yang utama. Dan paling utama lagi tiket masuk USS.

Oh USS!

Lamanya mau berangan mau pigi USS,dan in sha Allah dalam dua bulan lagi kalau umur panjang, akan aku jejak kaki ke USS. Amin amin amin!

Tapi sampai saat ni, tiket USS belum beli lagi. Adui. Baru aku sedar kad kredit memainkan peranan penting kalau mau travel2 ni. Pastu tiket masuk pun bukan alang-alang mahal. Memang up-side-down la dia punya mahal. (Tapi janji masuk USS haha)  

Dan aku pula tak ada kad kredit, member sorang ada tapi mau pulak nama customer sama dengan nama card holder & paspot. Member tu pulak lupa nama dia dalam paspot.

Naaa diam2 sudah aku termangu depan pc ni.

Jadi.. aku pun belek2 la blog2 yang ada cerita pasal travelling ni..memang best la baca pengalaman semua orang yang pigi luar negara ni. Salut aku dorang boleh pergi tempat orang dengan bawa perasaan yakin. Berdebar2 pulak aku menanti masa aku hehe.

Aku berdoa ja semua yang dirancang direstui Allah SWT.

*Nda sabar mau upload pics yang best2 di Singapura nanti! Teeheee!



2 comments:

  1. aku pun nda sabar ni mau tgk gambar2 ko nanti =)

    ReplyDelete
  2. yay!!!! hopefully everything goes well ok:)

    ReplyDelete