Sunday, August 22, 2010

kerja, study, foto dan.....

1) Kerja - makin banyak. sekarang ni senarai tugas ditambah lagi - jadi fotografer yang x bertauliah. means setiap function / event yang dibuat, aku kena jadi jurugegas ke tempat kejadian, ambil gambar here and there. =.='
upah? upah pertama aku blm lagi dapat. aiseh.... tapi it's ok. permulaan yang bagus untuk menabung :D

Kerja harian mcm biasa la.. kerja hadoc lagi byk kalau di kira, tapi it's ok. i love my job ^_^

2) Study - lupa nak stori. minggu ni dah masuk kelas ke 3. dan lecturer utk subjek PAD230 sgt2 hensem okey! hahaha ! membuatkan setiap kali mau attend kelas dia, aku kena mekap2.. gagagaggaga!!

ndala ba terlampau mcm tu sekali, kira mau semat2 jugakla pigi kelas. krg selekeh2, Sir nda tgk pulak. LOL

Kelas LAW379 sgt best! lecturer, Madam Azilah mmg bagus.. dan silibus pun best. harap2 semester ni aku boleh skor ..hehe insyallah.

3) Foto - lama nda jenguk flickr aku..sila lawat ye.

byk foto sdh edit, tp lupa mau muat naik di flickr. nanti la.

DAN...

4) about him.
"He has oxygenized my dying soul and stole my heart on whole~" =)

6 comments:

  1. Oi smbl menyelam minum air ah. Pass sma aku bah tu lecturer handsome. Kau sudah ada 'him'. Hahaha. Bila kunun kita ngedate ni. Lama gila xjmpa.

    ReplyDelete
  2. hehe i like this entry..bah bagus2 ko sana cuz

    ReplyDelete
  3. pren, just shoot wat u like and always ambil gmbr... supaya ko dpt belajar sendiri drpd mintak tunjuk ajar... makin mantap suda gmbr ko pren...

    belajar la... jgn nak ngorat lecturer... bini org tu... i know la... hahaha...

    ReplyDelete
  4. er~ hahaha itu cuci2 mata ja ba tu. aisehhh ptt semalam kita jumpa kan. insyallah ada rezeki kita jumpa la ah. :x

    ReplyDelete
  5. cuz~ ngeee ^_^ u take care too ;)

    ReplyDelete
  6. man~ ya..itulah aku tgh buat skg ni.. cuma x masa ba pren. bila kita mau outing ni? janji tanah melayu o pren LOL

    mantap ka? lawa lagi pic mu pren.

    study jugak aku ni..midterm otw sdh. kau pun sama la pren.

    ReplyDelete