Wednesday, June 22, 2011

mami, aku nda mau jumpa dia lagi!! =.=

pasal dia, aku bergaduh mulut lagi dgn mami tadi, gara-gara jemputan kahwin si manja 2/7/2011 nanti. oleh sebab parents dia pernah jemput mami pi kahwin abang dia dulu, so kira mami mau jemput balik parents dia la. dalam erti kata lain, aku kena jumpa dia untuk bagi kad kahwin untk parents dia. siyes, aku menyampah sudah tgk muka dia, dan kalau boleh, dapat jumpa, mau tampar2 muka dia.

kalau aku dtg jumpa dia, sure dia cakap: "eh, masih lagi kau ingat aku?" ataupun "mau juga kau jumpa aku akhirnya kan?"

heloooooo ! kau pikir kau hensem sangat sampai aku teriya mau jumpa kau? kau nda tau ka kau tu bida? lagi2 player. chett. please ok. tiada masa! bila aku fikir balik apa kau buat sama aku dulu, heh memang nda hingin la!

huhu sekarang mami sudah marah sama aku. aku tetap berkeras nda mau antar kad jemputan tu sama dia semata-mata aku mau mengelak dari dia. bida betul. dem.

dan orang tu yang penting, NOT MY EX-FIANCE.

5 comments:

  1. Paling senang beb, ko bawa skali chenta hati ko. Suru dia yg pas lagi best. Kin panas! Cheh aku yg emo.

    ReplyDelete
  2. aku pun ada panas sikit.. tp kan masih rasa tertinggal cerita.. jemputan kawih apa July 2nd zy? (sorry.. tertinggal keretapi ba aku)

    ReplyDelete
  3. Itu resepsi kahwin si Manja. Adik bawah si Kizzy.

    ReplyDelete
  4. er, hahaha biar la dia sana. terkedek2.

    pijut, hehe c manja ba kawin. itu hari sdh dia nikah d tuaran. jd ni sanding aka kenduri skali d rumah kg. =)

    kawan2 dijemput hadir =)

    ReplyDelete