Sunday, June 19, 2011

Paling final semester. Mahu hapus FB.

sedar nda sedar... oshhhh!! ini adalah final semester! tapi akhirnya kena jumpa jugak subjek paling aku takut, Akaun!! huh. rasa mau skip tapi mana boleh. mesti grade tahun depan! dush3.

18-19/6/2011 the classes held. 4 classes to go & final and grade.? Amin!

know what, aku kena ambik tuisyen akaun (mcm SPM la pulakk...adeiiii) tapi aku rasa itu solusi terbaik wei. time SPM aku dapat 6 terbalik ok. aku tak kata aku bangang tapi subjek ni macam badi! omaiGod.




dan solusi kedua adalah = HAPUS FB.




entah, aku rasa aku tambah bangang bila on jak WiFi, on lappy, terus taip di gugel = Facebook.com. try taip lain, tapi still taip id & password.

so aku nak terminate FB. temporarily.

Blog? oh tidak. cuma mungkin terabai la kali.

**************************************************************************



ini kelas Akaun. ignore itu lelaki yg sedang mencelup poketnya. LOL

nota dan pencil case aku.



*it's showing that "There's no more course to register!!" yayyy!!!

4 comments:

  1. good luck kak utk final sem. aku pun sudah terminate fb untuk semalamnya hahaha.

    ReplyDelete
  2. aima, ya...lagi2 gomen web. byk betul hacker skg ni. bida kan.

    ilyanur, thanks deq^_^. ba, jom terminate FB bersama. majulah malaysia tanpa fb. hehe

    ReplyDelete
  3. gud luck sis...for cost accounting bt byk2 past year nyer papers...insyallah A :)

    ReplyDelete