Friday, May 25, 2012

Semuanya untuk baby!

Fuh..Fuh.. Fuh... chewahh macam penat semacam jak kan. Hehehe. Sebenarnya bukan penat apa, tapi penat cari² info maternity di laman web untuk ibu mengandung. Bukan cari info knowledge, tapi pasal baju mengandung la, breastfeeding dress la, kelengkapan baby la..dan macam2 lagi laa. Pendek kata, sekarang ni dalam kepala fokus semua untuk baby! Sampai opis, on pc, bukak tenet, trus surf web² & blog yang jual maternity & breastfeeding stuff secara online. Adoii pening akak - kalau boleh semua pun mau ok. Tamak! Hahaha. Uang ja yang penting dalam bank lol - ni seb baik bos belum kedapatan lagi aku asyik bukak tenet cari barang online.. kalau enda, abis la KPI aku hujung tahun ni hihihi

www.mumdreams.com.my - comel je web ni kan. Pink² lagi.. :D

http://www.suri.my/store - gerammmmm tengok baju² tu =.='

Semalam aku ada beli jugak mag Pa&Ma.. harga mag di Sabah memang mahal.. RM11.80 ok. Huhu. Kalau di west, baru RM7.50.. gila banyak beza. Apa boleh buat, mau cari info bacaan, kena la beli jugak kan. Lagipun banyak juga ilmu kekeluargaan dalam mag ni. Kalau si suami yang lack of knowledge of marriage, esp pasal mau tolong² isteri buat keja rumah, haaaaa ni mag memang sesuwei sgt la kak.. bagi si abang tu baca, kalau dia nda baca depan² kita pun kot² dia malu dgn egonya, hint² lah suruh baca lepas dia tgk bola pun boleh. Mana tau, time² kita sudah masuk tidur, dia diam² pi baca..kan? Hahahaha. Jangan pula si isteri jadi stalker tengah malam plak... kalau kedapatan, kan malu si abang tu. Kekekekekk

Pa&Ma bulan Jun 2012 - comel kan baby tu. Nama dia Maher Mufti . Sedap nama kan.=)

Ohya..baru semalam aku post pasal pembelian Quran Digital kan.. Syukur alhamdulillah, bungkusan baru jak sampai tadi. Cepat nya proses! Memang komited la company ni. Jom usha apa ada dalam bungkusan tu. Nanti lepas aku guna, nanti aku post entri komen tentang Quran Digital tu ok! ^^

Sampai sudah bungkusan. Alhamdulillah!

Macam ni rupanya kotak nya. Cantik. Hijau kan? =)

Isi di dalam.. Set al Quran Digital, tepi kiri tu pen digital 

Free buku Doa Umrah&Haji, dan buku Doa Seharian

boleh klik sini untuk servay @ beli online Quran Digital ni =) 

4 comments:

  1. kz..selain pa and ma.. www.babycenter.com bnyk bantu aku

    ReplyDelete
  2. Yes cuz..register sana babycentre..nnt dia kasi 'love letter' every week..siok tau. tertunggu2 ni

    ReplyDelete
  3. Aima, mmg aku selalu bukak web tu =)

    Nur, thanks

    Cuz, o yaka?? Ala kalau tau awal, dari dulu lagi aku register ! hehe

    ReplyDelete